Hlavní obsah

Mazuch si obnovil svalové zranění, čeká jej další pauza

Českého fotbalistu Ondřeje Mazucha dál pronásledují problémy s poraněným stehenním svalem. Zadák reprezentační jednadvacítky si v sobotním duelu rezervního týmu Fiorentiny proti Empoli po téměř měsíční pauze obnovil zranění a nyní se musí připravit na další vynucenou přestávku, která bude podle prvních odhadů trvat deset dnů.

Článek

Vicemistr světa do 20 let z minulého roku si sval natrhl 6. února, když jednadvacítka hrála přípravný duel ve Francii proti FC Istres. A hned v prvním duelu po návratu exbrněnský stoper znovu putoval na marodku.

"Stalo se mi to asi v 70. minutě, hned jsem musel střídat. Je to smůla," popisoval dnes Mazuch v rozhovoru s ČTK. "Teď budu zase bez fotbalu. Následujících deset dní mě čeká jenom rehabilitace. Pak bude záležet na mém osobním pocitu," odhadoval Mazuch, kdy se vrátí na hřiště.

Osmnáctiletý talent teď věří, že stihne další podnik jednadvacítky. "Lvíčata" se 26. března v Rouenu představí v přípravném utkání proti francouzským vrstevníkům. "Snad se do té doby dám do pořádku, o nároďák bych nechtěl přijít," dodal Mazuch.

Reklama

Související témata: