Hlavní obsah

Grygera podporuje příchod Kaloudy do Juventusu

Český reprezentační obránce Zdeněk Grygera hájící klubové barvy italského Juventusu si myslí, že brněnský mladík Luboš Kalouda by byl tím správným, na koho by měla Stará dáma vsadit. „Má ty nejlepší předpoklady pro Juventus,“ řekl Grygera na serveru tribalfootbal.com na adresu talentovaného českého fotbalisty, který si začátkem února zahrál poprvé v českém reprezentačním dresu v neoficiálním přípravném zápase na Kypru proti Řecku.

Článek

O Kaloudu se v zimním přestupním období zajímaly kluby téměř ze všech koutů Evropy, žádný z nich ovšem talentovaného Brňáka do svých řad nezískal. Posledním vážným adeptem o jeho služby byl ruský celek CSKA Moskva, jeho zástupci byli dokonce přítomni na utkání Brno - Slavia, které domácí celek vyhrál po velice dobrém výkonu 2:1. Sám Kalouda ovšem v tomto utkání zůstal ve stínu svých dřívějších kvalitních výkonů a dařilo se spíše jiným.

Ještě než do hry o stříbrného medailistu z mistrovství světa do dvaceti let vstoupil moskevský tým, skloňovalo se při Kaloudově možném přestupu jméno slavného italské týmu Juventusu Turín. V jeho dresu v současné době hrají Pavel Nedvěd se Zdeňkem Grygerou.

Právě bývalý hráč Ajaxu Amsterodam podporuje příchod talentovaného Kaloudy do týmu Staré dámy. „Viděl jsem ho hrát asi dvakrát nebo třikrát. Má ty správné předpoklady pro Juventus. Je mladý, silný a může se zlepšovat,“ řekl Grygera na adresu talentovaného fotbalisty.

Reklama

Související témata: