Hlavní obsah

Šlágr italské ligy za zavřenými dveřmi? Ronaldo zdravil imaginární fanoušky

Šlágr 26. kola italské Serie A se v neděli kvůli koronaviru odehrál před prázdnými ochozy turínského Allianz Stadium. Hvězdný fotbalista Staré dámy Cristiano Ronaldo ale bral nestandardní situaci s humorem. Když dorazil do útrob stadionu, zdravil se s imaginárními fanoušky, prázdným tribunám pak mával v žertu i během rozcvičky. Juventus v souboji s Interem Milán zvítězil 2:0.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Fotbalista Juventusu Turín Cristiano Ronaldo zdraví prázdné tribuny.

Článek

Kvůli nařízení italské vlády se všechny sportovní akce kvůli riziku šíření koronaviru minimálně do 3. dubna budou hrát bez diváků. Bez divácké kulisy se proto museli obejít i fotbalisté Juventusu Turín a Interu Milán v důležitém souboji lídra Serie A se svěřenci Antonia Conteho, kterým patří třetí příčka.

Hvězdný Ronaldo si z omezení zápasu těžkou hlavu příliš nedělal. Když po příjezdu na stadion vystoupil z týmového autobusu, šel se v žertu zdravit s absentujícími příznivci, kteří by za normálních okolností stáli podél vyhrazeného koridoru a vyhlíželi domácí fotbalisty.

Ronaldo se s prázdnými tribunami zdravil i během rozcvičky. Pak už ale přišel čas poměřit síly s Interem a chybějící divácká kulisa na portugalském reprezentantovi znát příliš nebyla.

Domácí fotbalisté si s hosty poradili díky dvěma gólům ve druhém poločase. V 55. minutě se Ronaldo ve vápně dostal k míči a jeho práce využil k přesnému zakončení Aaron Ramsey. V 68. minutě uzavřel na konečných 2:0 Paulo Dybala.

Reklama

Související témata: