Hlavní obsah

Americký miliardář Soros chce koupit AS Řím

Vlivný americký investor George Soros by rád koupil fotbalový klub AS Řím. Podle italského deníku Gazzetta dello Sport by měl ještě do konce týdne předložit prezidentovi druhého týmu tabulky Franku Sensimu nabídku, která se má pohybovat okolo 200 miliónů eur.

Článek

Soros ale zřejmě bude muset svést boj o římský klub s konkurencí. Také magnát John J. Fischer, vlastník oděvní společnosti Gap, chce v nejbližší době předložit nabídku ke koupi.

Římský celek, který Sensi vede od roku 1993, během uplynulého roku navýšil své bankovní dluhy na 343 miliónů eur. Banka UniCredit dala podnikateli tříměsíční lhůtu na záchranu finanční situace. Prodej by měl být nejvhodnější variantou řešení. V posledních týdnech se objevily rovněž spekulace o možném prodeji AS nejmenované ruské naftové společnosti.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články