Hlavní obsah

Inter Milán chce přetáhnout městskému rivalovi Ronaldinha

Inter Milán se pokusí přetáhnout městskému rivalovi brazilskou fotbalovou hvězdu Ronaldinha, jehož přestup z Barcelony do milánského AC je už na spadnutí. Lídr italské ligy sází podle slov prezidenta Massima Morattiho na své kontakty s Katalánci.

Článek

"Uvidíme tento týden. Máme dobré vztahy s Barcelonou i s Ronaldinhovým agentem," řekl pro televizi Sky Moratti. Fotbalistův bratr a zároveň agent Roberto de Assis už je předběžně dohodnutý s vedením AC Milán, italský klub se ale musí ještě domluvit na podmínkách s Barcelonou.

"To ještě nemusí nic znamenat. Trh je stále volný i pro nás," prohlásil Moratti. Jeho Inter ztratí na konci sezóny tvořivého portugalského záložníka Figa, jenž zřejmě ukončí kariéru, a proto potřebuje posílit ofenzivu. Oba milánské velkokluby už se podobně v loňském roce přetahovaly o honduraského střelce Davida Suaza, jenž nakonec z Cagliari přestoupil do Interu.

Přestup Ronaldinha, jenž vinou zdravotních problémů odehrál v tomto ročníku pouze 13 utkání, se může uskutečnit až po skončení sezóny, pokud se sám fotbalista nevyváže ze smlouvy.

Reklama

Související témata: