Hlavní obsah

Kapitán AS Řím Totti si zranil koleno a hrozí mu operace

ŘÍM

Kapitánovi fotbalistů AS Řím Francesco Tottimu hrozí operace pravého kolena. Jednatřicetiletý útočník nedohrál sobotní duel Serie A s Livornem, když si pár minut před přestávkou při pokusu o střelu poranil zkřížené vazy.

Článek

"Nyní musíme zjistit, zda jde o kompletní přetržení nebo jen částečné. Teprve pak rozhodneme o případné operaci," citovala agentura AP lékaře římského klubu Maria Brozziho. Totti byl okamžitě převezen do nemocnice Villa Stuart na vyšetření a navzdory zprávám klubových lékařů je však trenér Luciano Spalletti přesvědčen, že hvězda klubu bude mimo hru půl roku. "Podle všeho se stalo to nejhorší, co mohlo a Francesco si přetrhnul zkřížené vazy," prohlásil kouč.

Totti už v minulosti jednu operaci nohy podstoupil. Před dvěma lety si zlomil levou nohu a poranil vazy v kotníku. Lékaři mu pak kotník zpevnili kovovou deskou a deseti šrouby. Bývalý italský reprezentant, který loni v létě v národním týmu skončil, měl navíc zdravotní problémy i v nedávné době. Kvůli bolestem zad a natrženému svalu v levém stehnu zmeškal oba osmifinálové duely Ligy mistrů s Manchesterem United.

Reklama

Související témata: