Hlavní obsah

Prezident Juventusu Gigli chce, aby Nedvěd zůstal

TURÍN/PRAHA

Prezident Juventusu Turín Giovanni Cobolli Gigli chce, aby český fotbalista Pavel Nedvěd zůstal v italském klubu i v příští sezóně. Nedvědovi končí po této sezóně smlouva a sám se během dvou týdnů rozhodne, zda s klubem smlouvu prodlouží, či nikoliv.

Článek

O Nedvědovi se v posledních dnech nejčastěji mluví v souvislosti s jeho případným návratem do reprezentačního výběru pro evropský šampionát. Pětatřicetiletý záložník ale ještě nemá vyřešeno, za jaký klub bude hrát v příští sezóně. Zájem o prodloužení jeho smlouvy v týmu Staré dámy ve středu vyslovil prezident klubu Giovanni Cobolli Gigli.

„Podle toho, jak hrál v letošní sezóně, je vysoce pravděpodobné, že by pro nás byl přínosný i do příštího ročníku,“ řekl Gigli pro goal.com. Rozhodnutí je tedy nyní na českém středopolaři, který by se měl rozhodnout do dvou týdnů.

Držitele Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy z roku 2003 by do svého týmu chtěly získat některé japonské kluby. Zástupci FC Tokio v únoru za Nedvěda nabídli deset miliónů dolarů (asi 178 miliónů korun). Minulý týden o jeho služby projevil zájem další japonský klub Jubilo Iwata.

Juventus se v předchozím ročníku vrátil po korupční aféře do elitní italské Serie A. Nedvěd pomohl v letošní sezóně svému týmu vybojovat třetí místo, které zaručuje předkolo Ligy mistrů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články