Hlavní obsah

AC Milán může získat Drogbu, Ševčenka Chelsea nepustí

MILÁN

Vedení fotbalové Chelsea dalo souhlas AC Milán, aby začal jednat o možném přestupu londýnského útočníka Didiera Drogby. Italský klub měl eminentní zájem i o svého bývalého hráče Andreje Ševčenka, toho však Chelsea prodat nehodlá.

Článek

"Chelsea nám dovolila zahájit rozhovory s Drogbou. Bohužel v případě Ševčenka jsme slyšeli odpověď, které jsme se báli. Chelsea považuje Andreje za neprodejného, z čehož jsme velmi smutní," uvedl viceprezident AC Adriano Galliani v dnešním vydání listu Gazzetta dello Sport.

Kanonýr z Pobřeží slonoviny Drogba patřil v uplynulých čtyřech sezonách ke klíčovým mužům Chelsea, v Londýně však podle svých občasných vyjádření nebyl šťastný. Navíc ho prý hodně zdrtilo loňské propuštění trenéra Josého Mourinha, s nímž měl blízký vztah.

Ukrajinský majitel Zlatého míče za rok 2004 Ševčenko zůstal za dva roky na Stamford Bridge své pověsti z AC Milán hodně dlužen a spíše vysedával na lavičce.

Galliani dále uvedl, že se jeho klub pokouší získat z Barcelony kamerunskou hvězdu Samuela Eto'a, naopak vzdal snahu o přestup Emmanuela Adebayora z Arsenalu.

Reklama

Související témata: