Hlavní obsah

AS Řím podlehl Palermu a ani v druhém zápase nedokázal vyhrát

ŘÍM

Italský vicemistr AS Řím prohrál bez několika opor v Palermu 1:3 a přišel o desetizápasovou sérii bez porážky. Hostující fotbalisté už v osmé minutě vedli zásluhou Julia Baptisty, letní posily z Realu Madrid.

Článek

Poté však domácí kanonýr Miccoli dvěma brankami otočil a výhru Palerma v závěru pojistil Cavani. AS Řím, který v minulém kole remizoval s Neapolí, zůstává s jedním bodem ve spodní části tabulky.

Obhájce titulu Inter Milán se ve druhém kole italské ligy dočkal první výhry v sezóně, když otočil vývoj zápasu s fotbalisty Catanie. Hosty poslal ve 42. minutě do vedení Plasmati, ale po necelé minutě vyrovnal Richardo Quaresma. Portugalský záložník skóroval hned při svém debutu po přestupu z Porta. Ještě před pauzou dostal červenou kartu domácí záložník Muntari, který uhodil protihráče do obličeje. Inter i v deseti dokázal zvítězit. Zápas rozhodla vlastní branka Terlizziho těsně po přestávce.

Vicemistr AS Řím prohrál bez několika opor v Palermu 1:3 a přišel o desetizápasovou sérii bez porážky. Hosté už v osmé minutě vedli zásluhou Julia Baptisty, letní posily z Realu Madrid. Poté však domácí kanonýr Miccoli dvěma brankami otočil a výhru Palerma v závěru pojistil Cavani. AS Řím, který v úvodním kole remizoval s Neapolí, zůstává s jedním bodem ve spodní části tabulky.

Serie A - 2. kolo:
Palermo - AS Řím 3:1 (20. a 57. Miccoli, 72. Cavani - 8. Baptista), Inter Milán - Catania 2:1 (43. Quaresma, 48. vlastní Terlizzi - 42. Plasmati).

Reklama

Související témata: