Hlavní obsah

Fotbalista Figo neví, zda bude pokračovat v kariéře

Portugalský záložník ve službách italského Interu Milán Luis Figo stále není rozhodnutý, zda bude po skončení sezóny dál hrát profesionálně fotbal. Život mu totiž neustále komplikují různá zranění a jak se zdá, Figo toho má už dost. „Počkám do konce sezóny, pak se rozhodnu,“ řekl Figo.

Foto: archiv

Portugalský záložník Luís Figo

Článek

Portugalská hvězda je mimo už několik týdnů, léčba však probíhá dobře a vypadá to, že nejlepší fotbalista světa pro rok 2001 by se mohl brzy na travnatý pažit vrátit. Pravdou však zůstává, že Figo ve svých šestatřiceti letech není nejmladší a spekuluje se, zda-li jeho tělo fyzicky náročnou Sérii A zvládne i nadále.

„Byl jsem mimo několik týdnů, ale do plného tréninku se vrátím už příští týden a budu pokračovat ve snaze vrátit se na hřiště,“ řekl Figo, zároveň však nechtěl příliš mluvit o své další budoucnosti. „Počkám do konce sezóny a pak se rozhodnu, jestli budu pokračovat, nebo skončím,“ plánuje bývalý člen Galacticos.

Figa potěšil letní příchod kouče José Mourinha do milánského Interu. „Přinesl svěžest do italského fotbalu a za to mu patří poděkování. I díky jeho příchodu mám novou motivaci,“ nechal se slyšet záložník.

Reklama

Související témata: