Hlavní obsah

Siena chce Ronalda, za jeden gól mu nabízí 2,4 miliónu korun

ŘÍM

Italská Siena, kde hraje český fotbalista Lukáš Jarolím, se snaží do svého týmu zlákat slavného útočníka Ronalda. Dvaatřicetiletému Brazilci, který se již téměř zotavil po vážném zranění kolena, chce platit pouze za góly a za každou vstřelenou branku mu nabízí 100 000 eur (asi 2,4 miliónu korun).

Článek

"Pracujeme na tom," řekl listu Gazzetta dello Sport prezident klubu Giovanni Lombardi. "Všichni říkají, že skončí s fotbalem, ale já mu rád dám šanci. Mluvil jsem s jeho manažerem a nabídl mu smlouvu na 100 000 eur za gól. Ronaldovy branky by Sienu mohly zachránit," dodal šéf klubu, který na třináctém místě tabulky italské ligy dělí od sestupových příček jen tři body.

Bývalá hvězda Barcelony, Interu Milán nebo Realu Madrid nehraje od února, kdy si v italské lize vážně poranila koleno. Poté se Ronaldo podrobil operaci a bez angažmá je od léta, kdy ho uvolnil AC Milán.

Dvojnásobný mistr světa a držitel Zlatého míče během dlouhé pauzy značně přibral. Nyní trénuje s Flamengem, kde by se podle nedávného prohlášení rád k fotbalu vrátil. V posledních týdnech se také spekulovalo o zájmu několika klubů, například Manchesteru City a Paris St. Germain.

Reklama

Související témata: