Hlavní obsah

Adriano dal Interu ultimátum: chce hrát, nebo odejít

Brazilský fotbalista Adriano, který upadl v Interu Milán v nemilost, dal trenérovi Josému Mourinhovi ultimátum. Útočník chce, aby ho kouč buď nechal hrát, nebo ho pustil do jiného klubu.

Článek

"Doufám, že v Interu mám pořád budoucnost. A když ji nebudu mít tady, tak v jiném klubu," řekl Adriano, který se gólem podílel na středeční výhře Brazílie 6:2 v přípravě nad Portugalskem. "Nemá smysl, abych tady byl, jestli nebudu hrát. Chci se sejít s vedením a zjistit, zda mě vůbec chtějí," uvedl v rozhovoru pro Gazzettu dello Sport s tím, že doufá, že se vrátí do sestavy už v sobotním zápase s Juventusem.

Brazilský střelec se nakonec dočkal hned při první možné příležitosti a poprvé od 26. října se objevil v nominaci na zápas. Mourinho ho napsal na soupisku pro sobotní duel s Juventusem. "Neupadl v nemilost. Jen se musí vyrovnat ostatním a myslím, že mu mohu pomoci dostat z něj to nejlepší," řekl portugalský trenér. "Stačí, když bude dělat to, co ostatní," dodal.

Adriano byl z týmu vyřazen poté, co opakovaně porušil životosprávu a zmeškal několik tréninků. Od 26. října nehrál a vedení šestadvacetiletému útočníkovi oznámilo, že ho při nejbližší příležitosti prodá.

Brazilský reprezentant nemá potíže s vedením Interu poprvé. Loni byl po častých alkoholových eskapádách poslán na léčení do rodné Brazílie, před sezonou se vrátil do Itálie.

Reklama

Související témata: