Hlavní obsah

Mourinho naznačil, že fotbalista Adriano odejde z Interu

MILÁN

Trenér fotbalistů Interu Milán José Mourinho naznačil, že útočník Adriano v zimním přestupním období z klubu odejde. Portugalský kouč to prohlásil jen pár dní poté, co brazilský útočník opětovně porušil životosprávu a trenér ho poslal na předčasnou dovolenou.

Článek

"Na jeho místě bych zvážil, jestli by nebylo lepší změnit prostředí než hrát za Inter," řekl Mourinho po nedělní výhře 4:2 v italské lize nad posledním Chievem.

Adriano v utkání nebyl ani mezi náhradníky, protože ho trenér poslal do Brazílie, aby tam doléčil zranění. "Udělal jsem to proto, že ve čtyřiceti stupních v Brazílii se zotaví lépe než ve čtyřech v Itálii. Navíc to tam má rád a bude daleko od všeho, co se o něm v poslední době napovídalo," uvedl Mourinho s tím, že šestadvacetiletý fotbalista se do Itálie vrátí stejně jako ostatní hráči na začátku ledna.

O Adrianově odchodu z Interu se v Itálii spekuluje delší dobu. Brazilec na sebe začal opět upozorňovat spíše nočním životem než fotbalem. V Interu nemá podobné potíže poprvé. Loni byl po častých alkoholových eskapádách také poslán do Brazílie a před sezonou se do Itálie vrátil.

Mourinho kvůli opakovanému porušení životosprávy již několikrát vyřadil Adriana z týmu a vedení klubu prohlásilo, že při nejbližší příležitosti hráče prodá. Podle italských médií se jedná o možné výměně Adriana za Didiera Drogbu z Chelsea.

Reklama