Hlavní obsah

Beckhama už uvítali v AC Milán, bude hrát s číslem 32

MILÁN

Anglický fotbalista David Beckham v sobotu přiletěl soukromým letadlem premiéra a šéfa klubu AC Milán Silvia Berlusconiho do Itálie a večer byl oficiálně přivítán na tiskové konferenci. Tam dostal svůj nový dres s číslem 32, který bude oblékat po dobu dvouměsíčního hostování.

Článek

"Právě jsem se zamiloval do Milána. Budu zde tvrdě pracovat, ale taky se radovat se svými novými spoluhráči," prohlásila před novináři třiatřicetiletá hvězda. "Miluju italský fotbal, jeho vášeň a organizaci," dodal Beckham, jehož z první řady sledovala vedle dychtivých fotoreportérů také manželka Victoria.

Beckham už se v průběhu dne úspěšně podrobil zdravotní prohlídce. Podle prohlášení šéfa klubu Adriana Gallianiho by chtěli anglického reprezentanta přivítat také po další sezóně zámořské MLS. "Věříme, že tu Beckham zanechá nesmazatelnou stopu. Příští rok si spolupráci můžeme zopakovat a možná i na delší dobu," prohlásil v televizním rozhovoru Galliani.

Beckham bude v AC Milán hostovat od ledna do března, aby se během přestávky MLS, kde má smlouvu v týmu Los Angeles Galaxy, udržel ve formě pro potřeby národního týmu. Spekulovalo se o tom, že by v Itálii vydržel déle, ale podle slov Gallianiho bude jeho posledním zápasem duel proti Bergamu 8. března.

Reklama

Související témata: