Hlavní obsah

Adriano dostal za vynechaný trénink rekordní pokutu 150 tisíc eur

MILÁN

Problémový brazilský fotbalista Adriano dostal v Interu Milán rekordní pokutu. Kvůli tomu, že se neobjevil na prvním tréninku v novém roce, musí do klubové pokladny zaplatit 150 000 eur (čtyři milióny korun). To je podle italského listu Gazzetta dello Sport třicet procent jeho lednového platu.

Článek

Šestadvacetiletý Adriano se neprovinil proti životosprávě a svým povinnostem profesionála zdaleka poprvé. V této sezóně se mu stalo už několikrát, že na trénink dorazil pozdě, opilý po večírku nebo dokonce vůbec.

Kvůli tomu ho trenér José Mourinho načas vyřadil z kádru a nyní mu doporučil, ať uvažuje o změně klubu. "Je to těžké, protože jako kouč Interu bych na jednu stranu rád s Adrianem i nadále spolupracoval, protože vedeme tabulku i díky němu. Kdybych byl jím, tak bych ale raději přemýšlel o tom, zda pro mě nebude lepší přestup," uvedl Mourinho.

Problémy se životosprávou začal mít třiačtyřicetinásobný brazilský reprezentant už za Mourinhova předchůdce Roberta Manciniho. Jarní část minulé sezóny strávil na hostování v Sao Paulu, ale skandály mimo trávník se mu nevyhnuly ani tam.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Washington - Boston 2:0

Pastrňák vyšel v bitvě proti Ovečkinovi naprázdno. Boston ztratil naději na první příčku
NačítámNačíst další články