Hlavní obsah

Jankulovski nahrál v lize na gól, v závěru byl vyloučen

Český reprezentační obránce Marek Jankulovski byl jednou z ústředních postav AC Milán v zápase 19. kola italské ligy proti fotbalistům Fiorentiny. Nejdříve už v sedmé minutě nahrál na jediný gól utkání útočníku Patovi a v předposlední minutě nastaveného času byl vyloučen po druhé žluté kartě.

Článek

Premiéru na milánském stadionu San Siro si odbyl anglický záložník David Beckham, který odehrál v milánském dresu 80 minut.

Fanoušci domácího celku dali jasně najevo, co si myslí o případném prodeji brazilské hvězdy Kaká do Manchesteru City za rekordní sumu. Transparenty typu "Kaká je neprodejný!", "Ruce pryč od Kaká!" nebo "Neprodávejte Kaká!" se pokusili protestovat proti přestupu, který by italskému klubu vynesl minimálně sto miliónů eur. Bývalý nejlepší fotbalista světa ve svém možná posledním zápase za italský klub nebyla na hřišti příliš vidět.

Slovenský fotbalový reprezentant Matej Krajčík poprvé nastoupil v dresu Regginy, kam na počátku ledna odešel z pražské Slavie. V zápase proti Sieně nastoupil krajní obránce na posledních deset minut za nepříznivého stavu 0:1, který vydržel až do závěrečného hvizdu. Třicet minut odehrál v záloze domácí Sieny někdejší Krajčíkův spoluhráč ze Slavie Lukáš Jarolím.

Italská fotbalová liga - 19. kolo:
Siena - Reggina 1:0 (75. Frick), AC Milán - Fiorentina 1:0 (7. Pato).

Reklama

Související témata: