Hlavní obsah

Nedvěd by mohl po sezóně zamířit do třetidivizního Lanciana

PRAHA/TURÍN

Český fotbalista Pavel Nedvěd dostal nabídku hrát po sezóně ve třetidivizním Lancianu. Budoucnost bývalého kapitána reprezentace v Juventusu je stále nejistá, protože Nedvěd se stále nevyjádřil k nabídce turínského klubu na prodloužení smlouvy o jeden rok. „Pokud by Nedvěd chtěl skončit s vrcholovým fotbalem, moc rádi bychom ho v Lancianu uvítali,“ řekla prezidentka klubu Valentina Maiová.

Článek

Služby Pavla Nedvěda by velmi rádi uvítali v klubu SS Virtus Lanciano, který hraje Lega Pro Prima Division, tedy v třetí italské divizi. Italský tým, který se nachází v malém městečku Lanciano blízko Chieti, by rád postoupil do vyšší soutěže a Nedvědovy zkušenosti by mu na vzestupu určitě pomohly.

Prezidentka Lanciana Valentina Maiová se nechala slyšet, že Nedvěd má dveře do klubu otevřené a přiznala, že to na bývalého hráče pražské Sparty či římského Lazia nebude zkoušet pomocí financí, ale šarmem. Informoval o tom server goal.com.

Nedvěd by mohl hrát déle než Maldini

„Pokud by Nedvěd chtěl skončit s vrcholovým fotbalem, ale rád by dál hrál, moc rádi bychom ho v Lancianu uvítali,“ řekla prezidentka klubu a pokračovala: „Je to velmi důležitý hráč a má potenciál hrát déle než Paolo Maldini.“

Nedvědovi v červnu vyprší v Juventusu kontrakt a zatím se nenechal přesvědčit k jeho prodloužení. Nicméně podle hráčova agenta by Nedvěd nabízenou smlouvu nepřijal.

Reklama

Související témata: