Hlavní obsah

Juventus prohrál s Cagliari, k zisku bodů nepomohla ani branka Nedvěda

Fotbalisté Juventusu Turín prohráli ve 22. kole na vlastním stadiónu s Cagliari 2:3. K zisku bodů nepomohla ani branka českého záložníka Pavla Nedvěda v závěru první půle. Juventus zůstává minimálně do neděle na druhém místě Serie A.

Článek

První branku zápasu vstřelil po čtvrthodině hry hostující záložník Biondini, ale Juventus stihl do poločasu skóre otočit. Na 1:1 vyrovnal v 31. minutě po rohovém kopu středopolař Sissoko, druhou branku turínského celku zaznamenal sedm minut před koncem úvodní půle Pavel Nedvěd, který se trefil přesně k tyči.

Druhá půle ale patřila hráčům hostujícího týmu, kteří dvěma brankami zmrazili Stadio Olimpico. Cagliari se v poslední době v Serii A nadmíru daří a už počtvrté za sebou zvítězilo. Juventus naproti tomu podruhé po sobě nebodoval, a pokud AC Milán v neděli porazí Lazio, přijde turínský klub o druhou příčku.

V dalším sobotním zápase remizovala Neapol na svém hřišti s Udine 2:2, přestože už po půlhodině vedla zásluhou Lavezziho a Hamšíka o dvě branky. Hosté z Udine však rychle snížili proměněnou penaltou Di Nataleho a v poslední minutě prvního poločasu vyrovnali po akrobatické trefě dalšího útočníka Quagliarelly.

Serie A - 22. kolo:
Neapol - Udine 2:2 (24. Lavezzi, 27. Hamšík - 32. Di Natale, 45. Quagliarella), Juventus - Cagliari 2:3 (31. Sissoko, 38. Nedvěd - 16. Biondini, 54. Jeda, 78. Matri).

Reklama

Související témata: