Hlavní obsah

Beckham prý chce zůstat v AC Milán, právníci už na tom pracují

ŘÍM

Anglický fotbalista David Beckham by podle italského listu Corriere della Sera rád zůstal v AC Milán, kde do března hostuje ze Los Angeles Galaxy. Třiatřicetiletý záložník se chce s americkým klubem dohodnout na předčasném ukončení smlouvy a celou záležitost už předal svým právníkům.

Článek

Beckham má s Galaxy smlouvu do roku 2011 a hostování v Itálii mu vyprší 9. března. Anglickému záložníkovi se však v AC Milán daří, v pěti zápasech dal dva góly a tým s ním v sestavě ještě neprohrál. Vedení klubu dokonce nabídlo Galaxy za Beckhama 15 miliónů eur a záložníkovi hodlá dát stejný plat, jako má v Los Angeles.

Bývalý kapitán anglické reprezentace podle deníku pověřil právníky, aby našli v regulích a smlouvě mezeru, která by mu umožnila podepsat smlouvu s AC i po skončení přestupního termínu. Beckham navíc musí vyřešit sponzorské smlouvy, které mu v následujících dvou letech vynesou 140 miliónů eur.

K setrvání v Miláně Beckhama přesvědčuje i jeho manželka Victoria. "Jsem tady šťastná, protože se tu Davidovi líbí," řekla magazínu Vanity Fair členka bývalé dívčí skupiny Spice Girls.

"V Miláně se mi opravdu líbí, navíc tady znám hodně lidí. Hlavně ze světa módy: Dolce a Gabbana, Armani a jeho lidé... Město je plné energie, máte dobré jídlo. Milán prostě musíte mít rádi," dodala Victoria, která většinu času tráví na cestách mezi Itálií a Los Angeles, protože v Kalifornii chodí do školy tři Beckhamovi synové Brooklyn, Romeo a Cruz.

Reklama

Související témata: