Hlavní obsah

Figo odmítá, že by se s Beckhamem nesnesl

PRAHA

Portugalská fotbalová hvězda Interu Milán Luís Figo vyvrátil spekulace, že by se nemohl vystát s anglickou superstar Davidem Beckhamem. Nevraživost prý měla být patrná už během jejich společného působení v Realu Madrid, což zkušený Figo označil za výmysl novinářů.

Foto: archiv

Luís Figo

Článek

„Byl to tisk a média, kdo si vymyslely tento příběh,“ řekl pro magazín Four Four Two Figo. Šestatřicetiletý záložník působil s nynější hvězdou AC Milán Beckhamem během svého působení v Bílém baletu, ve kterém hrál v sezónách 2000/05.

Na přetřes přišel vztah obou fotbalových velikánů ve chvíli, kdy zbývá jen týden ke vzájemnému souboji mezi Internazionale a AC Milán. Bývalý hráč Barcelony, jenž v roce 2006 ukončil svou bohatou kariéru v národním týmu ovšem jakoukoli nevraživost vůči Beckhamovi odmítá.

„Někdy lidi píšou věci, aniž by věděli, jak to ve skutečnosti je. Nemají ponětí o tom, co se opravdu v kabině děje. Vždycky jsem měl s Davidem skvělý vztah, což přetrvalo do dneška, kdy bydlíme v jednom městě,“ nechal se slyšet Figo.

„Zůstali jsme nadále přáteli, i když jsme oba hráli za jiný tým,“ řekl na závěr ofenzivní fotbalista, který do velkého fotbalu nakouknul ve Sportingu. Před ostře sledovaným derby zavítá milánský Inter ještě ve 23. kole na hřiště Lecce. AC po dvaadvaceti kolech ztrácí v tabulce na svého městského rivala, jenž vede Serii A, šest bodů.

Reklama

Související témata: