Hlavní obsah

Už se nevracej, vzkazují americká média Beckhamovi

PRAHA

Fotbalová hvězda světového formátu David Beckham si proti sobě poštval americká média vyjádřením, že by rád zůstal v AC Milán i po vypršení hostování, po němž by se měl vrátit do svého kmenového klubu Los Angeles Galaxy. Tam ho už ale velká řada amerických médií vidět nechce!

Článek

Anglický reprezentant Beckham si zámořská média poštval proti sobě otevřeným vyjádřením, že by raději než návrat do Los Angeles volil setrvání v milánském AC, kde je domluvený na hostování do 9. března.

Servery za Atlantikem přichází s tvrzením, že jediný, kdo chce zpět Beckhama v Americe, je klub Los Angeles Galaxy. Velké množství zámořských serverů se ale cítí jednáním Beckhama v Evropě tak dotčeno, že už ho nechtějí vidět zpět v dresu kalifornského klubu.

Práskněte mu dveřmi

Zpravodajský server northjersey.com uveřejnil článek s titulkem „Není zač děkovat, Beckhame.“. Dále se v textu píše: „Beckham přišel do Ameriky jen pro peníze, když byla jeho kariéra na poklesu. Viděl se spíše jako filmový herec než sportovec, který by měl pozvednout ligu. Teď zjistil, že stále může hrát fotbal, a tak se nechce vrátit,“ stojí dále.

„Soutěži MLS ukázal nyní záda, přitom ona mu tak moc pomohla. Není jiné možnosti, než ho nechat jít. Až příště poprosí o pomoc, práskněte před ním dveřmi,“ radí potenciálním zájemcům o Beckhamovy služby autor článku. To všechno jen může nahrávat do karet vedení AC Milán, které se jako první netajilo tím, že by mělo rádo Beckhama k dispozici déle než jen do března.

Reklama

Související témata: