Hlavní obsah

Beckham je slabý, zato ve vynikající kondici

MILÁN

Anglický fotbalista David Beckham je podle kondičních trenérů italského AC Milán, kde je na hostování z LA Galaxy, slabý, zato však ve vynikající kondici. Atletický trenér AC Daniele Tognaccini se dokonce nechal slyšet, že Beckhamova fyzička je nejlepší ze všech hráčů milánského klubu.

Článek

Podle Tognacciniho je na tom Beckham hůře co se hrubé síly týče, to však nijak anglického záložníka neomezuje. Svojí tvrdou prací na hřišti si Beckham získal i davy fanoušků milánského celku.

Bývalý hráč Realu Madrid či Manchesteru United ukázal, jak moc dobře na tom po fyzické stránce je, a ohromil trenéry červenočerných. Beckham byl po svém příchodu do Milána vystaven kritice kvůli své svalové hmotě, ale Tognaccini v tom vidí pozitiva.

„Když David přišel do AC, byl na tom výborně po aerobní stránce, ale postrádal fyzickou sílu. Nicméně to není nic, co by mu škodilo, protože kdyby měl více svalů, přišel by o odolnost a o výdrž. Nejdůležitější je správné vyvážení síly k hmotnosti hráče,“ citují Tognacciniho stránky goal.com.

Vedení italského celku usiluje o trvalé setrvání Beckhama na apeninském poloostrově a pramálo mu vadí, že fotbalový idol nemá svaly jako Arnold Schwarzenegger. LA Galaxy se však svého nejlepšího hráče nechce vzdát bez boje a za každou cenu se snaží záložníka s vynikající kopací technikou v angažmá ve Spojených státech udržet.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články