Hlavní obsah

Podle ředitele Juventusu Nedvěd kariéru neukončí

ŘÍM

Sportovní ředitel Juventusu Alessio Secco nevěří, že český fotbalista Pavel Nedvěd po sezóně ukončí kariéru. Podle funkcionáře turínského klubu si šestatřicetiletý bývalý reprezentační kapitán všechno ještě rozmyslí.

Článek

"Nevěřím mu, opravdu ne," citoval Secca magazín Tuttosport. "O tom, že skončí, už Pavel mluvil několikrát. Nikdo z jeho známých ho nebere vážně," uvedl funkcionář. "Promluvíme si o tom po odvetě s Chelsea," dodal.

Podobně jako Secco mluvil už po prvním vzájemném utkání v Lize mistrů i český brankář Chelsea Petr Čech. "Uvidíme, jak to dopadne. On takhle straší tři roky, a i dneska bylo vidět, že patří k nejlepším hráčům Juventusu. Oni budou bojovat o to, aby zůstal," uvedl. Nedvěd ve středečním duelu dokázal, že sil má stále na rozdávání, když mu v utkání naměřili nejvíce naběhaných metrů.

Podle Tuttosportu se vedení Juventusu pokusí českého záložníka přemluvit a nabídne mu novou smlouvu ještě na jednu sezónu. Turínský klub totiž ještě nesehnal za Nedvěda případnou náhradu.

Nedvěd o konci kariéry promluvil po středeční prohře 0:1 v úvodním osmifinále Ligy mistrů s Chelsea. Podle vlastních slov byl rozhodnutý už delší dobu, protože to slíbil rodině. Názor české hvězdy prý nezmění ani případný úspěch "Staré dámy" v Lize mistrů.

Reklama

Související témata: