Hlavní obsah

Trezeguet byl kvůli kritice Ranieriho vyřazen z kádru pro sobotu

TURÍN

Útočník Juventusu Turín David Trezeguet otevřeně vyjádřil nespokojenost s tím, že ho trenér Claudio Ranieri vystřídal v úterním zápase Ligy mistrů s Chelsea. Kouč ho kvůli tomu vyřadil z kádru pro sobotní ligový zápas proti fotbalistům Boloni.

Článek

"Jeho vyjádření mě opravdu naštvala. Vždycky se snažíme všechno nechávat v šatně bez ohledu na chyby, které jako trenér mohu udělat. Cítím se zrazený," řekl Ranieri deníku L'Equipe.

Trezegueta vystřídal v 80. minutě osmifinálové odvety, v níž byl tým českého záložníka Pavla Nedvěda po remíze 2:2 vyřazen. Místo něj poslal na trávník Amauriho.

Trezeguet má za sebou čtyřměsíční pauzu kvůli zranění a podle kouče dostal dostatečný prostor. "Pracuje na návratu a já jsem se ho snažil dostat do formy tím, že jsem mu dával v zápasech čím dál víc minut. Odehrál osmdesát minut nejdůležitějšího zápasu sezony. Já ho respektuji, ale on zjevně nerespektuje mě," uvedl Ranieri. Podle něj Trezeguetův výstup připomínal chování malého děcka.

Juventus má ještě šanci bojovat o italský titul. V tabulce Serie A je zatím druhý se sedmibodovou ztrátou na Inter Milán.

Reklama