Hlavní obsah

Ronaldinho by se návratu do Barcelony nebránil

PRAHA

Ani rok není od svého přestupu z Barcelony v milánském AC brazilská hvězda Ronaldinho, a už by ráda zpět na Pyrenejský poloostrov. V takovém duchu se vyjádřil agent slavného záložníka De Assis s tím, že by byl Ronaldinho více než šťastný, kdyby mohl znovu obléknout dres Barcelony.

Článek

Spekulace ohledně Ronaldinhova návratu do slavného katalánského klubu přiživil jeho bratr a agent v jedné osobě Roberto De Assis, jenž označil jeho comeback do Barcelony za možný. Podobného názoru jsou i některá italská média.

Ronaldinho podepsal tříletý kontrakt s milánským velkoklubem loni v létě, když měl za sebou nepovedenou sezónu v Barceloně. Za jeho odchodem ze Španělska údajně mohl být i konfliktní vztah s tehdejším koučem Frankem Rijkaardem.

Ačkoliv se o změně působnosti devětadvacetiletého ofenzivního hráče spekuluje hodně hlasitě, jeho agent je ohledně předčasných závěrů zdrženlivý. „Barcelona je pro nás opravdu mimořádným místem, a rádi bychom se tam někdy vrátili. Nicméně Ronaldinho je v Milánu šťastný,“ řekl pro deník AS De Assis.

Reklama

Související témata: