Hlavní obsah

Vierimu to už nekope, dal se na sex a s Maldinim bude prodávat kondomy

PRAHA

Bývalý reprezentační fotbalový útočník Itálie Christian Vieri už se netrápí tím, jak překonávat obrany soupeřů. Pětatřicetiletý forvard, jenž v dubnu skončil své působení v Atalantě, má v těchto dnech již trochu jiné starosti. V pondělí totiž coby spolumajitel firmy Sweet Years představí nový druh kondomů.

Foto: Internet

Christian Vieri ještě v dresu milánského Interu, kde působil v letech 1999/2005

Článek

Po vzájemné dohodě ukončil v dubnu devětačtyřicetinásobný bývalý reprezentant angažmá v týmu italské Serie A Atalantě, načež se svou kariéru pokusil oživit působením v Brazílii. Námluvy s Flamengem a Santosem mu ale nevyšly, a Vieri tedy vrhnul své úsilí jiným směrem.

Podnikání se nyní stává pro Vieriho číslem jedna. Nejde ovšem o jen tak ledajaký business. Před několika lety se bývalý obávaný kanonýr spojil s hvězdou AC Milán veteránem Paolem Maldinim a společně založili módní společnost Sweet Dreams. S tou nyní slavná dvojice přichází s novou kolekcí kondomů.

Vieri je mimoto známý i svou vášní v hraní pokeru. Naposledy si rodák z Bologni nenechal ujít turnaje v kalifornském Los Angeles a Monte Carlu.

Reklama

Související témata: