Hlavní obsah

Ancelottiho by mohl v AC Milán nahradit Van Basten

ŘÍM

Pokud trenér Carlo Ancelotti odejde po sezóně z AC Milán, mohl by ho nahradit bývalý slavný záložník "Rossoneri" Marco Van Basten. Uvedl to Ancelottiho asistent Filippo Galli.

Článek

Někdejší trenér nizozemské reprezentace a naposledy Ajaxu Van Basten byl o víkendu v Itálii na golfovém turnaji a o možnosti příchodu do Milána mluvil na obědě s přáteli. "Bavili jsme se o tom, ale spíš byla řeč o jeho zkušenostech z Ajaxu," citovala Galliho agentura Reuters. "Podle toho, co říkal, ještě s klubem nejednal. Navíc není jisté, co bude s Ancelottim," dodal.

Devětačtyřicetiletý Ancelotti má s klubem smlouvu ještě na rok, ale o jeho odchodu z Milána se spekuluje již delší dobu. Italský kouč je totiž jedním z hlavních adeptů na post trenéra Chelsea, kde po sezóně skončí Nizozemec Guus Hiddink.

Mezi případnými kandidáty na Ancelottim uvolněné místo jsou prý také bývalý trenér Barcelony a hráč AC Frank Rijkaard, současný kouč Cagliari Massimiliano Allegri a ředitel milánského klubu Leonardo, který dokončuje trenérská studia.

Reklama

Související témata: