Hlavní obsah

V Juventusu chtějí Nedvěda do realizačního týmu

TURÍN

Pavel Nedvěd se krátce po ukončení fotbalové kariéry může vrátit do služeb Juventusu v jiné pozici. Ředitel turínského klubu Giovanni Cobolli Gigli ve středu uvedl, že by Nedvěda rád viděl na zatím blíže nespecifikovaném postu v realizačním týmu, v němž by pomáhal trenéru Cirovi Ferrarovi.

Článek

S černobíle pruhovaným dresem Juventusu se nejlepší fotbalista Evropy z roku 2003 rozloučil v květnu. "Všichni bychom byli šťastní, kdyby se do Juventusu vrátil a v takové funkci působil," uvedl Cobolli Gigli, který naopak nevěří tomu, že by Nedvěd ještě začal znovu hrát. "Nemyslím, že ho na hřišti ještě uvidíme," reagoval Cobolli Gigli.

Sedmatřicetiletý Nedvěd po sezóně oznámil, že s aktivní kariérou končí, i když si ještě nechal malý manévrovací prostor pro možný návrat. Nedvěd zatím neoznámil, jaká bude jeho další budoucnost, což hodlá udělat až po dovolené během léta.

Zástupci Parmy a Nedvědova bývalého klubu Lazia Řím však nedávno dali najevo, že by středopolaře ze Skalné u Chebu, který posledních osm sezón strávil v Juventusu, rádi získali do svých služeb.

Reklama