Hlavní obsah

AC Milán chce koupit útočníky Luíse Fabiana a Crouche

ŘÍM

Fotbalový AC Milán by mohli posílit útočníci Luís Fabiano ze Sevilly a Peter Crouch z Portsmouthu. "Rossoneri" se o tuto dvojici údajně začali zajímat po neúspěšných jednáních s Wolfsburgem o příchodu kanonýra Edina Džeka.

Článek

Podle listu La Gazzetta dello Sport nabízí milánský klub za osmadvacetiletého Fabiana 12 miliónů liber (asi 363 miliónů korun). Útočník má sice ve smlouvě klauzuli, že španělský celek ho musí uvolnit za 51 miliónů liber, Sevilla je však údajně ochotna přistoupit na 17 miliónů. Fabiano, který dal v 31 zápasech za Brazílii 22 gólů, je prý stěhování do Itálie nakloněn.

O zájmu AC o osmadvacetiletého anglického reprezentanta Crouche informovala televizní stanice Italia 1, která je součástí sítě patřící italskému premiérovi a majiteli milánského klubu Silviu Berlusconimu.

Vedle AC Milán se o 201 cm vysokého Crouche uchází také Fulham, který za útočníka údajně nabídl deset milionů liber. Italský celek však nabízí bývalému hráči Liverpoolu vyšší plat, než je současných 70 000 liber (asi 2,1 miliónu korun) týdně.

Reklama

Související témata: