Hlavní obsah

Nejsem Harry Potter, posteskl si nespokojený kouč Mourinho

MILÁN

Trenér José Mourinho je rozladěný z toho, že vedení Interu Milán je málo aktivní na letním přestupovém trhu. Italský fotbalový šampion by po 45 letech rád usedl na evropský trůn, ale portugalský kouč varoval, že neumí dělat zázraky. Podle posledních zpráv italských médií by Mourinho do kádru rád přivedl českou hvězdu Pavla Nedvěda, jenž skončil v Juventusu a zvažuje co dál.

Článek

"Nejsem Merlin nebo Harry Potter. Můžu pracovat víc, ale zázraky nedovedu," posteskl si v pátek na tiskové konferenci Mourinho, že mu chybí schopnosti slavných literárních čarodějů.

"Mám k dispozici tým, jaký jsem si nevysnil. Měli jsme v plánu získat čtyři hráče, ale teď musím sklapnout a pracovat s tím, co mám. S větším nadšením a motivací, na přestupy můžu zapomenout," citovala agentura ANSA kouče, jenž v roce 2004 vyhrál Ligu mistrů s podceňovaným Portem.

Inter zatím koupil Thiaga Mottu a Diega Milita z Janova. Mourinho se však nedočkal bývalých svěřenců z Porta a Chelsea Deka a Ricarda Carvalha, o které hodně stál.

V uplynulé sezóně, své první na San Siru, vybojoval s Interem čtvrtý titul po sobě. V Lize mistrů však jeho tým vypadl v osmifinále s Manchesterem United.

Reklama

Související témata: