Hlavní obsah

Z přestupu Rozehnala do Hamburku sešlo, Lazio ho nepustí

Bundesligový klub Hamburger SV usiloval o českého obránce Davida Rozehnala a ještě dnes dopoledne se zdálo, že přestupu z Lazia Řím nic nebrání. Majitel italského klubu Claudio Lotito však nakonec rozhodl, že českého stopera neuvolní. ČTK to řekl hráčův manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest International.

Článek

Ještě v dopoledních hodinách německá agentura SID napsala, že Rozehnal přestoupí za čtyři milióny eur (asi 103 milióny korun) a s klubem podepíše čtyřletou smlouvu. "Jsme v kontaktu s hráčem i Laziem, ještě je ale potřeba doladit pár detailů," uvedl mluvčí Hamburku Jörn Wolf.

Rozehnala, který má v Římě smlouvu do roku 2012, si německý klub vyhlédl jako náhradu za zraněného brazilského stopera Alexe Silvu. Devětadvacetiletý reprezentant, který má za sebou také angažmá v Bruggách, Paris St. Germain a Newcastlu, se však na setkání s reprezentačním spoluhráčem Davidem Jarolímem těšil marně.

Vše zhatil prezident Lazia. "Přestože jsme byli ústně dohodnuti, tak teď řekl, že Davida nepustí. Nemá prý za něj náhradu a již 8. srpna tým čeká italský Superpohár, v němž se Lazio střetne s Interem Milán," řekl Zíka.

Reklama

Související témata: