Hlavní obsah

Beckham je přesvědčený o svém hostování v Miláně

Fotbalista David Beckham věří, že se v příští rok v lednu opět připojí k týmu AC Milán. Italský klub totiž stejně jako letos projevil zájem, aby v jeho dresu anglický záložník, který nyní hraje v americké MLS v Los Angeles Galaxy, od ledna hostoval.

Článek

"Je to velice jednoduché - chci se do Milána vrátit a Milán řekl, že o mě má zájem, takže nevidím žádný problém, proč bych se tam neměl objevit," citoval Beckhama deník La Gazzetta dello Sport.

Beckham chce působením v Itálii zvýšit své šance na nominaci do reprezentace Anglie pro mistrovství světa v Jihoafrické republice. Kouč národního týmu Fabio Capello se nechal slyšet, že pokud by měl Beckhama povolat, pak se záložník musí ukázat také v Evropě.

Hráč rovněž odmítl spekulace, že by se místo do Itálie vrátil do Anglie a hrál Premier League. "Změna destinace nehrozí," reagoval na dotaz, zda nepřichází v úvahu hostování v Chelsea, kde nyní působí bývalý kouč Milána Carlo Ancelotti. "Byl jsem v Miláně spokojený a rád bych navázal na to, co jsem v květnu skončil," podotkl.

Čtyřiatřicetiletý Beckham hraje v MLS od roku 2007. Letos však během přestávky zámořské soutěže odešel na hostování do AC Milán, kde se od ledna zdržel do května a nestihl začátek americké soutěže.

Reklama

Související témata: