Hlavní obsah

Beckham dolaďuje podmínky dalšího hostování v AC Milán

LONDÝN

David Beckham je prý blízko dalšímu hostování v AC Milán. Anglický fotbalový reprezentant se v neděli nechal slyšet, že jsou ve finální fázi jednání s italským velkoklubem a jeho současným týmem Los Angeles Galaxy.

Článek

Beckham už hrál v milánských barvách ve druhé polovině minulé sezóny a díky tomu se znovu dostal do národního týmu. Pravidelné starty v prestižní evropské lize jsou nutnou podmínkou pro to, aby jej kouč Fabio Capello vzal na světový šampionát do Jižní Afriky. "Když jsem z Milána odcházel, chtěli mě mít hned zpátky. Byly to báječné časy, je to skvělý klub," nenechá na své krátké angažmá dopustit čtyřiatřicetiletý záložník.

V zámořské MLS nicméně doufají, že ikona tamní soutěže se znovu po krátkém hostování vrátí do sestavy Galaxy. "Co vím, tak ještě není nic uzavřeno. Doufáme, že dojde k dohodě, která bude mít smysl pro Davida, Galaxy i MLS," uvedl komisionář soutěže Don Garber. "Je skvělé, že zde máme takové hráče s marketingovou silou. Fanoušci ale také chtějí, aby byli oddaní," připomněl Garber chladné letní přivítání Beckhama ze strany fanoušků, kterým se nelíbilo, že si své původně tříměsíční hostování v Evropě prodloužil.

Reklama

Související témata: