Hlavní obsah

VIDEO: Nechytatelný Stankovičův volej z půlky hřiště

JANOV

Neuvěřitelnou trefou z půlky hřiště pomohl Dejan Stankovič zatlouct jeden z pěti hřebíčků do rakve Janova, který doma podlehl Interu Milán ostudně 0:5. Stankovič využil hrubku brankáře Amelii a nepřesný odkop bezpečně rovnou ze vzduchu poslal do odkryté branky.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Dejan Stankovič (vlevo) slaví svou trefu do sítě Janova.

Článek

Stankovič byl při vítězném tažení Nerazzuri jednoznačně mužem zápasu, jeho spektakulární gól zvedl italské tifosi z televizních pohovek. „Pohnul jsem se doprava pro případ, že by gólman chyboval při odkopu míče. A to se také stalo. Stálo při mě štěstí,“ popsal svou trefu.

Pak už jen chválil výkon celého týmu, díky němuž se Inter s 19 body vyhoupl do čela italské Serie A. „Zejména v prvním poločase jsme hráli perfektně,“ řekl Stankovič po zápase televizní stanici Sky s tím, že týmu nevadila ani absence hvězdného střelce Samuela Eto´a.

„Měli jsme řadu šancí, tři z nich jsme proměnili. Ve druhé půli jsme už spíše šetřili síly, přesto se nám podařilo přidat další dva góly,“ liboval si srbský hráč.

Stankoviče konečné skóre překvapilo, v Janově by totiž byl spokojen i s těsnou výhrou. „Vyhrát tady vysoko 5:0 je vážně skvělé. Není snadné tady uspět,“ podotkl.

Více sportovních videí najdete na www.sportstream.cz.

Reklama

Související témata: