Hlavní obsah

Beckhamův návrat do AC Milán je prý stoprocentní

ŘÍM

Anglický fotbalový reprezentant David Beckham si prý stoprocentně zopakuje jarní hostování v AC Milán. Prohlásil to v pondělí šéf italského velkoklubu Adriano Galliani, podle něhož je vše dohodnuto a chybí pouze podpis.

Článek

Čtyřiatřicetiletý záložník Los Angeles Galaxy si chce odchodem do Evropy zvýšit svou šanci dostat se do kádru Anglie pro mistrovství světa. Letos takto hostoval v AC Milán až do konce jarní sezony a kouč reprezentace Fabio Capello jej povolával k zápasům národního týmu.

Některým funkcionářům AC Milán se údajně nelíbila stejná výše Beckhamova platu i pro tuto sezonu, která má činit 85 000 eur za týden. Galliani se úsporným opatřením klubu postavil, s dalšími posilami v lednovém přestupovém oknu ale nepočítá.

Záloha AC Milán byla na úvod sezony podrobena velké kritice, hlavním důvodem špatných výkonů byl označován odchod Brazilce Kaká do Realu Madrid. Právě proti tomuto týmu se v Lize mistrů milánský celek chytil, když vyhrál minulý týden 3:2. V domácí soutěži se po nedělní výhře 2:1 nad Veronou posunul už na čtvrtou příčku.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články