Hlavní obsah

Gattuso se zlobí na AC Milán: Tak chcete mě, nebo ne!?

PRAHA

Italský záložník milánského AC Gennaro Gattuso už má dost, jak málo prostoru v zápasech od kouče Leonarda dostává. Proto se vedení slavného velkoklubu rozhodl dvaatřicetiletý středopolař stanovit ultimátum. „Vůbec mě netěší, že hraji tak málo. Jestli odejdu? O tom si ještě promluvíme,“ naznačil Gattuso, že jeho dlouhá éra u Rossoneri může nadobro skončit.

Článek

Italský reprezentant už nemůže déle snášet svou slabou vytíženost v kádru milánského AC. Dává to za vinu hlavně kouči Leonardovi, jenž častokrát nemůže v základní jedenáctce najít pro zkušeného záložníka místo. Někdy Gattusa nepustilo na trávník zranění, jindy zvolená trenérova taktika.

Ve spojitosti se sedmdesátinásobným italským reprezentantem se v posledním období mluvilo o možném přestupu hned do několika klubů, Gattuso ovšem vždy rázně jakékoliv spekulace utnul. Jeho poslední vyjádření už ovšem nasvědčují, že by přeci jen mohlo v AC k nějakému pohybu hráčů během nadcházejícího přestupního období dojít.

Źe by nepotřebný?

„Vůbec mě netěší, že hraji tak málo. Jestli odejdu? O tom si ještě promluvíme,“ nechal se pro Sky Sport Italia slyšet Gattuso. Ten se také domnívá, že se mu jako jednomu ze služebně nejstarších hráčů Rossoneri nedostává takové váženosti, jaké by si zasluhoval.

„Po jedenácti letech strávených v AC prostě nemůžu spoléhat na to, že se dostanu na trávník jen v případě, kdy se někdo zraní,“ dává najevo Gattuso svou nevoli. „Nemůžu ani pomyslet, že už jsem pro klub a pro tým nepotřebný,“ dodal rodák z Kalábrie.

Reklama

Související témata: