Hlavní obsah

Beckham se odvázal: Můj spoluhráč z Milána Borriello je moc hezký

PRAHA

Návrat do milánského AC si záložník Los Angeles Galaxy David Beckham nemůže vynachválit. Anglický reprezentant si při svém druhém hostování na Apeninském poloostrově vychutnal debut ve středu večer, když pomohl Rossoneri porazit Janov vysoko 5:2. „Jsem velmi šťastný, fanoušci byli úžasní,“ rozplýval se po jasné výhře Beckham.

Foto: Alessandro Garofalo , Reuters

Anglický fotbalista David Beckham gratuluje svému spoluhráči Borriellimu ke vstřelené brance.

Článek

Čtyřiatřicetiletý záložník si do AC Milán nemohl přát lepší návrat. Beckham vydržel na hřišti v duelu proti Janovu pětasedmdesát minut, než jej nahradil Čech Marek Jankulovski. Po utkání pak ikona Albionu neskrývala nadšení.

„Jsem opravdu šťastný, fanoušci byli skvělí. Tento moment si vážně užívám,“ řekl pro Sky Italia Beckham. „Šest měsíců uběhlo a jako by se nic nezměnilo. Podpora fanoušků byla znát,“ dodal. Fotbalista s vytříbenou kopací technikou působil v AC na hostování už v druhé části loňské sezóny. Tentokrát se do Itálie vrátil, aby zvýšil svou šanci na nominaci na blížící se mistrovství světa v Jihoafrické republice.

V ochozech stadiónu nechyběl při Bekchamově návratu ani trenér anglické reprezentace Fabio Capello. I ten musel být výkonem svého svěřence spokojen. „Myslím si, že jsem odehrál dobrý zápas. Ještě nás čekají další utkání, ale toto určitě k nejhorším nepatřilo,“ mínil zkušený fotbalista.

Beckham se mimo své fotbalové schopnosti proslavil i jako model, po němž hlavně na ostrovech prahnou mnohé mladé dívky. Podobné pozornosti se v Itálii dostává i útočníkovi Marku Borriellimu. Ten se proti Janovu trefil hned dvakrát a i sám Beckham uznává, že má v týmu nejen po sportovní stránce silného konkurenta. „Borriello je moc hezký,“ dodal s úsměvem.

Reklama

Související témata: