Hlavní obsah

VIDEO: Beckham pomohl k výhře proti Juventusu, převlékáním trenýrek potěšil fanynky

TURÍN

Dva zápasy, dvě výhry. Takovou bilanci má David Beckham v dresu AC Milán, kam se po skončení sezóny v americké MLS přišel prát o nominaci do anglického národního týmu na mistrovství světa. A daří se mu velmi dobře. Na hřišti totiž dokáže pobavit nejenom mužské fanoušky fotbalu svou hrou, ale také fanynky.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

David Beckham si převléká trenýrky přímo na hřišti.

Článek

Své by o tom mohly vyprávět přívrženkyně Juventusu, kde se Beckham se svým týmem představil v 19. kole italské Serie A. Stará dáma dostala v utkání tři branky, a tak se mohla dámská část publika alespoň pobavit při převlékání trenýrek, které si pro ně Beckham připravil přímo na hřišti.

Vypracované tělo Davida Beckhamafoto: Reuters/Stefano Rellandini

Slavný čtyřiatřicetiletý záložník si navíc po utkání vyměnil dres s jedním ze svých soupeřů. Trikot si však nenasadil a fanynky tak mohly zhlédnout Beckhamovo vypracované tělo a tetování.

Anglický reprezentant měl po konečném hvizdu co oslavovat. Jeho AC Milán totiž vyhrál i druhý duel po Beckhamově návratu. Nejdříve rossoneri rozstříleli Janov 5:2 a v nedělním utkání zvítězili na hřišti Juventusu 3:0. O první branku se postaral obránce Alessandro Nesta, ve druhé půli přidal další dvě branky Ronaldinho.

AC Milán je v italské nejvyšší soutěži na druhé příčce, na vedoucí Inter ztrácí osm bodů.

Více sportovních videí najdete na www.sportstream.cz.

Reklama

Související témata: