Hlavní obsah

Itálie šílí. Beckham se pochlubil novým Ježíšem a zapsal se do kurzu vaření

MILÁN

Beckhammanie graduje. Zvláště teď, kdy se blíží nedělní milánské derby mezi vedoucím Interem a Beckhamovým AC, jež hodně napoví, kdo získá titul. Fotbalová Itálie doslova hltá výkony čtyřiatřicetileté anglické hvězdy ve službách „červenočerných“. Jeho přihrávky. Nová tetování. Každé slovo, které pronese... A David Beckham, s nímž AC Milán narostlo do nadoblačných výšin, není na publicitu skoupý...

Foto: Stefano Rellandini, Reuters

David Beckham se pochlubil novým tetováním, kterým se zkrášil. Postavou sedícího Ježíše na pravém boku...

Článek

Po vítězném duelu s Juventusem se třeba pochlubil novým tetováním. Jedenadvacátým, které má na těle. Na pravém boku si nechal vytvořit dalšího Ježíše. „Je ztvárněn podle obrazu malíře Matthewe Brookse Smutný muž,“ vysvětloval, kde hledal inspiraci.

Znalci Beckhamova těla spočetli, že jde o jedenadvacáté tetování, jež Davida krášlí. Zdobí ho spousta výjevů, přičemž každý prý má hluboký smysl a zvláštní poslání. Od toho, jež mu připomíná manželku Victorii, jeho tři syny Brooklyna, Romea a Cruze až třeba po tetování věnované zemřelému otci. Teď k nim přibyl Ježíš. Druhý, kterého Beckham na těle má.

Italy si ovšem získal i přiznáním, které pronesl pro britský Mirror. „Využiju času, který teď v Miláně mám, a absolvuji kurz vaření. Vždycky jsem rád vařil, ale až tady mám příležitost se naučit, jak se dělá pravá italská pasta, kterou zbožňuji,“ svěřil se fotbalový idol a Italové hned vymysleli nový pokrm - „Špagety ala Becks“.

Na přetřes přišel i zájem, jenž o služby Beckhama údajně projevil Manchester City. „Nikdy v životě a za žádné peníze na světě bych tam nepřestoupil, protože celý můj život a kariéra je spjata s Manchesterem United,“ vyvrátil podobné informace Beckam, který je v AC Milán na hostování z Los Angeles Galaxy.

„Za peníze je možné si koupit mnohé. Klub, hráče, lepší mínění o klubu, ale nikdy slavnou historii, jako má United, Milán, Real či třeba Barcelona. Na to žádné peníze světa nestačí, takže je vyloučeno, abych se někdy mezi Citizens objevil.“

Reklama

Související témata: