Hlavní obsah

Před derby proflámoval Ronaldinho tři dny a noci. Účet za mejdan zněl na 1,9 miliónu!

MILÁN

Jasně že generalitě milánského AC už došla s Ronaldinhem trpělivost. Zvláště teď, kdy vyšlo najevo, že po tři dny a noci před prestižním a ostře sledovaným milánským derby proti Interu Brazilec hostil své přátele a veselil se s nimi v jednom z nejluxusnější milánských podniků a na poslední trénink a přípravu před zápasem vyrazil z hotelu až ráno. Brazilská hvězda dostala pořádnou pokutu.

Článek

Asi by mu noční flámování prošlo jako mnohokrát v minulosti, kdyby Rossoneri nad Interem vyhráli a naději na Scudetto si udrželi. Jenže v derby dostali krutou lekci, i když Moutrinhův tým dohrával jen v devíti! A Ronaldinho navíc neproměnil penaltu!

První muž milánského AC Silvio Berlusconi má pro brazilskou hvězdu slabost, takže v minulosti mnohokrát její divoké eskapády přehlédl a omluvil. To když třeba před zápasem s Juventusem slavil Ronaldinho narozeniny svého bratra Roberta při grilovací párty, ale pak nastoupil a dvěma góly pokořil Starou dámu. Anebo když vyrážel do milánských nočních klubů s partou přátel a dokázal prohýřit celou noc v rytmu samby. Bylo mu přitom jedno, zda jde o spoluhráče z AC nebo soupeřových týmů.

Před prestižním derby s Interem to ovšem brazilská hvězda přehnala. Po tři dny a noci podle listu Corriere Della Serra oslavoval s partou přátel, že se mu vrátila dobrá forma a on zase dává góly. Po třech nocích plných hýření bez mrknutí oka vyrovnal účet, který zněl na 75 tisíc euro, tedy asi 1,9 miliónu korun.

Ale kdyby jen to - do Milanella, kde se mužstvo AC chystalo na derby s Interem, dorazil Ronaldinho přímo z hotelu až den před derby! Na jeho výkonu bylo flámování znát, takže dostal v italských novinách hodně nízké hodnocení. Třeba právě ve zmiňovaném Corriere Della Serra pětku na desetibodové stupnici.

Teď, když Ronaldinhovo flámování prasklo, dostal devětadvacetiletý Brazilec od vedení AC Milán pořádnou pokutu. "Nebudu k tomu nic říkat, je to záležitost mezi klubem a hráčem," pravil  viceprezident Adriano Galliani, nicméně dodal, že peníze věnuje klub na charitativní účely.

Reklama

Související témata: