Hlavní obsah

AS Řím sedmou výhrou za sebou snížil náskok Interu na pět bodů

Na fotbalistech AS Řím se porážka v Evropské lize s Panathinaikosem Atény nepromítla a v lize pokračují ve vynikající formě. V souboji s Catanií zvítězili 1:0, připsali si sedmou výhru za sebou a 14. zápas v řadě bez porážky. Zásluhou Vučiničova gólu tak snížili náskok vedoucího Interu na pět bodů. O další dva zpět zůstává AC Milán, za nějž si při výhře 2:0 v Bari zahrál přes 20 minut i obránce Marek Jankulovski.

Foto: Francois Lenoir, Reuters

Francesco Totti z AS Řím a jeho tým mohou slavit další výhru.

Článek

Ve zlepšených výkonech pokračuje Juventus Turín, který dnes uspěl na hřišti Boloni a výhrou 2:1 ukončil její šestizápasovou sérii bez porážky. O vítěznou branku se postaral mladý záložník Candreva, který přišel v lednu na hostování z Udine. Celé utkání v dresu Juventusu odehrál Zdeněk Grygera.

Do hry se dostal i Jankulovski, který se v dresu AC Milán dostal do hry téměř po měsíci. Na půdě Bari šel na hřiště v 69. minutě, už ve chvíli, kdy hosté vedli 2:0 díky brankám Borriella a Pata. Milán je v tabulce třetí, stále má ale zápas k dobru.

Naopak Parma pokračuje v pádu tabulkou. Největší překvapení podzimu, které se pohybovalo na čtvrté příčce, si připsalo již devátý zápas za sebou bez výhry, když podlehlo Cagliari 0:2. Aktuálně je Parma až na 13. příčce s náskokem sedmi bodů na sestupové pozice.

Poslední Siena získala další cenný bod v boji o záchranu, když doma uhrála bezbrankovou remízu s Neapolí. Posledních sedm minut u toho byl i Lukáš Jarolím.

Italská fotbalová liga - 25. kolo:
AS Řím - Catania 1:0 (18. Vučinič), Bergamo - Chievo 0:1 (44. Pellisier), Boloňa - Juventus Turín 1:2 (50. Busce - 4. Diego, 66. Candreva), Cagliari - Parma 2:0 (6. Lazzari, 39. Matri), Fiorentina - Livorno 2:1 (62. Vargas, 78. Gilardino - 36. Rivas), Palermo - Lazio Řím 3:1 (1. Hernandez, 28. Miccoli z pen., 75. Nocerino - 79. Kolarov), Siena - Neapol 0:0, Bari - AC Milán 0:2 (43. Borriello, 69. Pato).

Reklama

Související témata: