Hlavní obsah

Vedoucí Inter remizoval s Palermem a může přijít o vedení

ŘÍM

Fotbalisté vedoucího Interu Milán remizovali na hřišti čtvrtého Palerma 1:1 a potřetí za sebou v lize nevyhráli. Úřadující mistr tak nenavázal na středeční postup do čtvrtfinále Ligy mistrů přes londýnskou Chelsea. Inter v případě nedělní výhry městského rivala AC nad Neapolí přijde o první příčku.

Článek

Obě branky padly na Sicílii už během první půlhodiny. Skóre otevřel v 11. minutě z penalty nejlepší střelec "Nerazzurri" Milito. Remízu zajistil Palermu ve 24. minutě svým desátým ligovým gólem v sezoně uruguayský útočník Cavani.

AS Řím porazil především díky hattricku černohorského útočníka Vučiniče Udine 4:2 a na první místo ztrácí jen čtyři body. Římany poslal na domácím Olympijském stadionu do vedení v 15. minutě Toni, kterého o sedm minut později napodobil Vučinič. Nejlepší střelec soutěže Di Natale však před přestávkou z penalty snížil a v druhém poločase svým 21. ligovým gólem v sezoně vyrovnal. V 66. minutě Vučinič z druhé penalty v zápase vrátil domácím vedení a sedm minut před koncem šestadvacetiletý Černohorec dokonal hattrick.

Fiorentina porazila FC Janov na svém stadionu jasně 3:0 a po druhé ligové výhře za sebou se vrátila do bojů o evropské poháry. První branku vstřelil už po pěti minutách záložník Santana. Na rozdíl dvou branek zvýšil v 73. minutě z penalty nejlepší střelec domácích Gilardino a na konečných 3:0 uzavřel čtyři minuty před koncem prvním gólem v Serii A teprve sedmnáctiletý senegalský forvard Babacar.

Italská fotbalová liga - 29. kolo:
Fiorentina - FC Janov 3:0 (5. Santana, 73. Gilardino z pen., 86. Babacar), AS Řím - Udine 4:2 (23., 66. z pen. a 83. Vučinič, 15. Toni - 38. z pen. a 61. Di Natale), Palermo - Inter Milán 1:1 (24. Cavani - 11. Milito z pen.).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články