Hlavní obsah

Nedvěd se vrací do Juventusu Turín jako ředitel

dos, eltSport.cz

Tak přece. Bývalý fotbalista Pavel Nedvěd potvrdil, že jedná o návratu do svého posledního klubu Juventus Turín jako ředitel. Šestnáct měsíců poté, co se s aktivní kariérou rozloučil, by měl tedy znovu spoji svůj osud se „Starou dámou“. Informaci přinesl server Soccernet.com. Grande Paolo má přitom stále nabídku ke spolupráci také od české reprezentace.

Článek

Nedvěd strávil v Juventusu osm sezón. Loni pověsil kopačky na hřebík a jeho klub ho začal okamžitě lákat na některý z funkcionářských postů. Bývalý český reprezentant se však nikam nehnal a vzal si delší čas na rozmyšlenou s cílem trávit více času s rodinou.

Teď ovšem držitel Zlatého míče 2003 pro nejlepšího fotbalistu Evropy potvrdil, že jedná s Juventusem o případném návratu.

„Byl jsem v kontaktu s prezidentem Andrea Agnellim a jsme domluvení na schůzce příští týden,“ řekl Nedvěd pro Tuttosport. „Čekal jsem, dokud se klub nestabilizoval po přestupovém období,“ dodal ještě.

„Po neúspěchu v minulé sezóně došlo v klubu k mnoha změnám. Nyní je čas na to, aby využil mých služeb. Juventus byl, je a vždy bude moje věčná láska,“ zdůraznil Nedvěd.

Původně se počítalo, že by mohl nastoupit k mládeži. Teď se ovšem rýsuje, že Nedvěd bude klubový manažer či ředitel a „zvláštním poradcem“ Agnelliho.

Reklama

Související témata: