Hlavní obsah

Ibrahimovic se v přímém přenosu pohádal s trenérem Sacchim

ŘÍM

Útočník Zlatan Ibrahimovic nevykročil do angažmá v AC Milán nejlépe. Před středečním zápasem Ligy mistrů s Auxerre na tréninku kopnul spoluhráče do zad a po zápase, ve kterém rozhodl dvěma góly o výhře 2:0, se v přímém přenosu pohádal se slavným trenérem Arrigem Sacchim.

Článek

Osmadvacetiletého Ibrahimovice vytočilo, když Sacchi v žertu prohlásil, že nebýt větší velikosti kopaček, švédský reprezentant by první gól do sítě Auxerre nedal. "Měl by se naučit být zticha. Vypadá, že mi závidí, protože příliš mluví," prohlásil. "Už o mě něco psal když jsem byl v Barceloně. Jestli něco chce, tak ať za mnou přijde. Jestli se mu nelíbí, jak hraju, tak ať se na mě nedívá," dodal.

Bývalý trenér italské reprezentace a AC Milán Sacchi se bránil tvrzením, že když nikoho neuráží, může svůj názor vyjádřit. Ke konfliktu se také vrátil ve svém sloupku pro deník Gazzetta dello Sport. "Rozhodně jsem se s ním nehádal a reagoval jsem naprosto v klidu. Pouze jsem zdůraznil, že jsem ho neurážel a vždy jsem ho respektoval," napsal čtyřiašedesátiletý kouč.

"I sólista by měl být součástí orchestru" 

"Možná je uražený, že jsem loni o něm napsal, že Barcelona v něm získala nejlepšího sólistu na světě. Ale i sólista se musí umět stát součástí orchestru," uvedl Sacchi. "Také jsem dodal, že kdyby ho Guardiola (trenér Barcelony) naučil hrát s týmem, získal by tak nejlepšího hráče na světě," přidal bývalý sportovní ředitel Realu Madrid.

Reklama

Související témata: