Hlavní obsah

Udine se nedaří, prohrálo i čtvrtý ligový zápas v sezóně

MILÁN

Fotbalisté Udine prohráli i čtvrtý zápas sezóny italské ligy. Tentokrát si odvezli porážku 1:2 z Boloni, kde dal rozhodující gól v poslední minutě domácí kanonýr Di Vaio. V nominaci Udine znovu chyběl český útočník Matěj Vydra.

Foto: Gianfilippo Oggioni, ČTK/AP

Asamoah Kwadwo z Udinese (vpravo) brání Damiana Gimeneze z Boloni.

Článek

Ani na lavičku Lazia se překvapivě nedostal Libor Kozák, který v minulém kole zařídil římskému týmu vítězství. Při remíze 1:1 s AC Milán však nečekaně chyběl. Hosty poslal do vedení Ibrahimovic, devět minut před koncem srovnal Floccari. Milán tak z posledních osmi ligových zápasů na soupeřově půdě vyhrál jen jediný.

Nedaří se ani druhému týmu minulé sezóny AS Řím. Ten prohrál na stadionu nováčka z Brescie 1:2 a s pouhými dvěma body se krčí na sestupové příčce.

To obhájce titulu Inter Milán si bez problémů poradil s Bari a vyhrál 4:0. Po dvou gólech zaznamenali útočníci Milito a Eto'o, který se prosadil z penalt.

Italská fotbalová liga - 4. kolo:
Boloňa - Udine 2:1 (16. Gimenez, 90. Di Vaio - 9. Di Natale), Brescia - AS Řím 2:1 (13. Hetemaj, 65. Caracciolo z pen. - 84. Borriello), Cagliari - Sampdoria Janov 0:0, Catania - Cesena 2:0 (23. Silvestre, 58. Maxi Lopéz), FC Janov - Fiorentina 1:1 (18. Mesto - 11. Gilardino), Inter Milán - Bari 4:0 (27. a 86. Milito, 50. a 63. obě z pen. Eto'o), Lazio Řím - AC Milán 1:1 (81. Floccari - 66. Ibrahimovic), Lecce - Parma 1:1 (31. Jeda z pen. - 69. Crespo), Neapol - Chievo 1:3 (9. Cannavaro - 22. a 74. Pellisier, 58. Fernandes).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články