Hlavní obsah

VIDEO: Krasičovi z Juventusu hrozí trest za nafilmovanou penaltu

MILÁN

Fotbalista Miloš Krasič z Juventusu může přijít o šlágr proti AC Milán v příštím kole italské ligy kvůli tomu, že v nedělním duelu v Boloni nafilmoval pád v pokutovém území. Že penaltu kopali neoprávněně, po zápase přiznali i sami hráči turínského klubu. Pětadvacetiletý Srb Krasič získal pro Juventus pokutový kop ve 36. minutě. Televizní záznam však jasně ukázal, že ke kontaktu mezi ním a domácím Daniele Portanovou nedošlo.

Foto: Paolo Bona , Reuters

Miloš Krasič (vpravo) padá po kontaktu s obráncem Danielem Portanovou u Boloni.

Článek

Krasičovi tak hrozí za filmování trest od vedení Serie A a zřejmě mu nepomůže ani fakt, že jeho spoluhráč Vicenzo Iaquinta penaltu neproměnil a zápas skončil 0:0.

"Miloš z toho byl hodně špatný. Je to citlivý kluk a ví, že udělal chybu. Ale nedali jsme z toho gól, takže nevznikla žádná škoda," řekl televizi Sky záložník Juventusu Alberto Aquilani. Obránce Leonardo Bonucci nebyl tak přímý, nicméně uvedl: "Musíme pomáhat rozhodčím, jak jen to jde."

Krasič, jenž přišel do Juventusu v létě z CSKA Moskva, se stal okamžitě miláčkem fanoušků turínského klubu díky svým rychlým útokům a podobnosti s jejich nedávným hrdinou Pavlem Nedvědem.

Reklama

Související témata: