Hlavní obsah

Sneijder udělal na United dlouhý nos. Zůstane v Interu

MILÁN

Nizozemský fotbalista Wesley Sneijder vyloučil svůj přestup do Manchesteru United a prohlásil, že svou budoucnost vidí i nadále v Interu Milán. Šestadvacetiletý záložník je přitom v hledáčku United již delší dobu, kouč Alex Ferguson stál o jeho příchod už loni v létě.

Foto: Olaf Kraak, Reuters

Wesley Sneijder z Interu Milán

Článek

Sneijdera si v Interu cení na zhruba 35 miliónů liber, což v přepočtu dělá jeden a čtvrt miliardy korun. Ferguson byl připraven sáhnout hluboko do klubové kasy a nizozemskou hvězdu přivést. Jenže Sneijder vůbec nemá v úmyslu opustit San Siro. „Kde budu v příští sezóně? Určitě tady,“ rezolutně odpověděl středopolař na dotazy ohledně svého angažmá.

Milánský Inter letos skončil v Sérii A těsně pod vrcholem, druhý za městským rivalem AC. Nezvládl také obhajobu titulu v Lize mistrů. Přesto může ukončit sezónu vítězstvím, v neděli hraje finále Italského poháru proti Palermu.

„Chceme završit sezónu vítězstvím,“ uvedl Sneijder, který byl letos hodně zraněný, ale ve finále chce nastoupit. „Už jsem trénoval s týmem, neměl jsem žádné problémy. Je jisté, že budu na trávníku proti Palermu. Chci hrát a chci vyhrát Italský pohár,“ zakončil.

Reklama

Související témata: