Hlavní obsah

Cassano napadl reportérku, za konflikt se už omluvil

Italský fotbalista Antonio Cassano, který se zotavuje po operaci srdce, napadl televizní reportérku s kameramanem natáčející volby v Janově. Devětadvacetiletý útočník AC Milán se do nich nevybíravě pustil v domnění, že sledují jeho rodinu, a posléze se dvojici omluvil.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Antonio Cassano v dresu AC Milán

Článek

Napadenou reportérkou byla shodou okolností dcera bývalého hráče Cassanova někdejšího klubu Sampdorie Janov Enrika Nicoliniho a kameraman Edoardo Elemento z televizní stanice Telenord. "Je po problému," citovala agentura ANSA Nicoliniho. "Antonio mi ráno volal, že nikoho nechtěl urazit. Měl jen špatnou náladu a Jessice i kameramanovi se omluvil," dodal.

Cassano neměl v minulosti ke kontroverzním výstřelkům nikdy daleko, v poslední době se však zklidnil. Za potyčku by navíc tentokrát neměl nést následky, protože reportérka s kameramanem na něj po omluvě nepodali trestní oznámení.

Cassano se operaci srdce podrobil začátkem listopadu, kdy měl po utkání na hřišti AS Řím problémy s řečí, viděním i hybností. Bývalý útočník Realu Madrid už začal s rehabilitací a na hřišti by se měl objevit nejdříve v dubnu.

Reklama

Související témata: