Hlavní obsah

Pirlo dal slib. Když s Juventusem vyhraje Ligu mistrů, ostříhá se "na Mohykána"

Řím

Italský fotbalista Andrea Pirlo se při návštěvě kadeřníka módními trendy nikdy příliš nezatěžoval. Kdyby však s Juventusem Turín vyhrál Ligu mistrů, je prý třiatřicetiletý záložník připraven své dlouhé vlasy úspěchu obětovat.

Foto: Giorgio Perottino, Reuters

Fotbalisté Juventusu Turín oslavují ligovou výhru nad Parmou (Andrea Pirlo druhý zleva)

Článek

"Vyhrát Ligu mistrů by byl splněný sen. Nejen pro mě, ale i pro spoluhráče. Kdyby se to povedlo, tak se nechám ostříhat na Mohykána jako Mario Balotelli," citoval Pirla deník Tuttosport.

O pěstěné dlouhé vlasy se však Pirlo nebojí, protože podle něj Juventus moc šancí na úspěch v prestižní soutěži nemá. "Hlavními favority jsou Barcelona a Real Madrid. Evropské poháry jsou náročné fyzicky i psychicky, hodně se cestuje. Potřebujete proto mít početnou soupisku," uvedl mistr světa z roku 2006.

"Naším hlavním cílem je prosadit se v Itálii a pokusit se přenést formu do pohárů," dodal bývalý hráč AC Milán. "Samozřejmě každý čeká, že selžeme. Je to normální, protože úspěch lidi štve," uvedl.

Pirlo se také zmínil o velkém kritikovi Juventusu českém trenérovi AS Řím Zdeňku Zemanovi. "Zeman je výjimečný trenér, který umí rozvířit diskuzi. Je skvělý taktik, jeho týmy hrají opravdu dobře, ale občas řekne něco zvláštního. Prostě to k němu patří a už jsme si na to zvykli," dodal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články