Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalová lahůdka! Miccoli z Palerma završil hattrick střelou ze 40 metrů

Palermo

Fotbalisté Palerma se v italské Serii A dočkali prvního vítězství, pod které se výrazně podepsal kapitán sicilského týmu Fabrizio Miccoli. Třiatřicetiletý střelec před domácím publikem sám zničil obranu Chieva Verona, kterou pokořil třemi výstavními góly. Miccoliho galapředstavení se vůbec nelíbilo vedení hostujícího celku, které dva dny po zápase odvolalo kouče Domenica Di Carla.

Hattrick Miccoliho z italského Palerma

 
Článek

Bývalý útočník Juventusu na trávníku zastínil své spoluhráče, ale především soupeře. Nebýt Miccoliho, Palermo by zřejmě na první výhru v nové sezóně stále čekalo. Teď oslavuje svého kapitána, který úřadoval jako za mlada a sicilský tým vytáhl z posledního místa tabulky Serie A.

Z první trefy se zkušený mazák radoval už v 13. minutě, když se postavil k rozehrávce standardní situace a míč zakroutil přímo do šibenice. Při druhém gólu ukázal Miccoli tvář bojovníka, využil své obratnosti a hbitosti, když prošel přes tři protihráče a přízemní střelou k tyči nedal brankáři Chieva šanci.

To nejlepší si střelec Palerma schoval do 82. minuty a byla z toho výstavní trefa ze 40 metrů - těsně za půlícím kruhem Miccoli okamžitě z voleje napálil míč, gólman Sorrentino plachtil vzduchem zbytečně a bylo vymalováno. Palermo nakonec vyhrálo poměrem 4:1.

Reklama